Ruokaa suoraan maatiloilta

Tietoa meistä

Eggspressin tarina alkoi kun Suomen ensimmäiset free range, eli ulkokanat, aloittivat munintansa Somerolla helmikuussa 2012. Aluksi munia kuljetettiin tutuille farmariauton takakontissa. Kun yhä useampi ihminen innostui munien hyvästä mausta ja eläinystävällisestä tuotantotavasta, homma alkoi nopeasti laajentua ympäri Etelä-Suomen.
 
 
”Munataksin” kyytiin otettiin muilta lähituottajilta aluksi luomuleipäsiä ja hunajaa. Sittemmin olemme etsineet ja löytäneet mukaan useita tuottajia ympäri Suomen. Valikoimastamme löydät nyt melkein kaikkea mitä päivittäiseen ruokailuun voi kaivata, ja vielä hiukan enemmän. 

 

kanalauma.jpg

 

Kaikessa mitä teemme on johtavana ajatuksena eläinten hyvinvointi ja tuotannon eettisyys

Meille on tärkeää että eläimet saavat elää lajityypillistä elämää ja tuotanto myös muiden kuin eläinperäisten tuotteiden osalta on eettistä ja kestävää. 

Ulkokanalassa kanat saavat itse valita miten ne päivänsä viettävät.Tarjolla on munintapesät, orsia, pehkualue, katettu terassi ja hulppea, lähes 50 000 neliömetrinen ulkolaidun. Kanat saavat ulkoilla päivittäin ympäri vuoden. Kanojen ruoka on aina puhdasta, GMO-vapaata, kalajauhotonta ja mahdollisimman kotimaista. 

Kaikki Eggspressissä myytävä liha ja maitotuotteet ovat peräisin tiloilta, joissa eläimet saavat ulkoilla ja niille mahdollistetaan lajityypilliset elinolosuhteet. 

Haluamme että sekä tuotanto että ruoan koko ketju on avoin asiakkaalle. Aktiivisessa facebook-ryhmässämme asiakkaan on mahdollista tulla tutuksi tuottajan kanssa, esittää kysymyksiä ja antaa palautetta.

lehmä metsässä.jpg

 

Hyvän mielen ruokaa

Tilatessasi Eggspressistä voit luottaa syömäsi ruoan tuotanto-olosuhteiden olevan ensiluokkaiset. Jokaisen tuottajan sydämen asiana on että juuri Sinä saat lautasellesi vain parasta. Samalla tuottaja saa työstään reilun korvauksen. Jokainen ostopäätös on myös teko suomalaisen maatalouden, työn ja eläinten lajityypillisten elinolosuhteiden puolesta. 
Rekisteriseloste

Rekisterin pitäjä

Vaahteramäen MunaEggsPress Oy
Hirvikorventie 322
31470 Somerniemi

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Mikko Välttilä
mikko.valttila@gmail.com
044 270 4420

Lyhyesti

Tallennamme käyttäjän nimen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen, sillä tarvitsemme niitä yksilöidäksemme tilaukset ja toimittaaksemme ne perille. Tiedot talletetaan salattuna ja niitä käsittelee vain tarpeelliset henkilöt, pääsääntöisesti Eggspressin henkilökunta ja tuottajat.

Rekisterin nimi

MunaEggsPress asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt Vaahteramäen MunaEggsPress Oy:n asiakkaaksi, ostanut Vaahteramäen MunaEggsPress Oy:sta tavaraa ja/tai osallistuu Vaahteramäen MunaEggsPress Oy:n järjestämään tilaisuuteen tai yhtiökokoukseen.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Vaahteramäen MunaEggsPress Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää Vaahteramäen MunaEggsPress Oy:n toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.
Vaahteramäen MunaEggsPress Oy saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Vaahteramäen MunaEggsPress Oy:n asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.
Vaahteramäen MunaEggsPress Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä rekisterinhoitajalle.

Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Tiedot käsitellyistä tilauksista

Tietojen luovutus

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Vaahteramäen MunaEggsPress Oy:n käytössä, paitsi Vaahteramäen MunaEggsPress Oy:n käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa lisäarvopalvelun tuottamiseen.Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Vaahteramäen MunaEggsPress Oy:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön paitsi lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Vaahteramäen MunaEggsPress Oy:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö estä tietojen poistamista.

Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Vaahteramäen MunaEggsPress Oy:n hallinnoimia käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Vaahteramäen MunaEggsPress Oy:n salasanasuojatulla palvelimella.

Vaahteramäen Eggspress, Somero
044 270 4420
pihalla@munaeggspress.fi

Friidalogo
 
×
×