Vaahteramäki Farmingin free range-ulkokananmunat on wheels

Tietoa meistä

Kaikessa mitä teemme on johtavana ajatuksena eläinten hyvinvointi ja tuotannon eettisyys. 

kanalauma.jpg

Ulkokanalassa kanamme saavat valita itse miten ne päivänsä viettävät. Tarjolla on munintapesät, orsia, pehkualue, katettu terassi ja hulppea, lähes 50 000 neliömetrinen ulkolaidun. Kanojen ruoka on aina puhdasta, GMO -vapaata, kalajauhotonta ja mahdollisimman kotimaista. Joitain komponentteja ei tahdo Suomesta saada, mutta koko ajan teemme työtä myös rehun kotimaisuuden parantamiseksi. Tässä kuitenkin tärkeämpänä pidämme kanojen ruoan laatua. Siitä ei kotimaisuuskaan kävele yli.

 

Rehun ja eläinten hyvinvoinnin lisäksi kananmunatuotannossa eettisyyteen kuuluu olennaisena osana se, mitä tapahtuu munintansa päättäneille kanoille ja kukoille, jotka syntyvät munivia kanoja tehdessä. Meidän tilallamme tätäkin on mietitty ja aina, kun kanoja teurastetaan, niitä tarjotaan ensisijaisesti ihmisten ja lemmikkien ruuaksi, eikä turkistarhojen rehuksi. Lisäksi tammi- helmikuussa 2016 käynnistämme kokeilun kasvattaa kukkopoikia lihaksi. Tavoitteemme on se, ettei yksikään Friida- kanojen kukko joudu päivänikäisenä silppuriin, vaan pääsee kasvamaan oloissa, jotka ovat eläintä kunnioittavat laitumineen päivineen. 

Jos me tässä tavoitteessamme onnistumme, voimme huoletta sanoa että Vaahteramäen Friida -ulkokananmunat ovat suomen eettisimpiä munia.

mikko.jpg

Tilallamme Somerolla kasvaa kesäisin myös possuja. Vaahteramäen Aittapossu -kesäsikapalvelu auttaa ihmisiä saamaan oman kesäpossun. Idea on siis se, että kun possut tulevat tilallemme heinäkuun loppupuolella, niistä jokaisella on omistajanaan ihminen, joka sitten joulukuussa saa omistamansa sian lihoina pakkaseensa. Possun omistajalla on mahdollisuus ja oikeus koska tahansa tulla tarkastamaan possunsa elinolot ja vointi. Possut kasvavat katoksessa, jossa on runsas olkikuivitus ja korkealaatuista rehua sekä puhdasta vettä. Katoksen lisäksi Aittapossuilla on käytössään iso ulkotarha, johon niillä on vapaa pääsy vuorokauden ympäri.

Lisäksi tilamme pelloilla kasvatetaan luomuparsaa, jota satokautena myymme MunaEggsPress -auton kyydistä.


Rekisteriseloste

Rekisterin pitäjä

Vaahteramäen MunaEggsPress Oy
Haalintie 39
31410 Ylöpirtti

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Mikko Välttilä
mikko.valttila@gmail.com
044 270 4420

Rekisterin nimi

MunaEggsPress asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt Vaahteramäen MunaEggsPress Oy:n asiakkaaksi, ostanut Vaahteramäen MunaEggsPress Oy:sta tavaraa ja/tai osallistuu Vaahteramäen MunaEggsPress Oy:n järjestämään tilaisuuteen tai yhtiökokoukseen.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Vaahteramäen MunaEggsPress Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää Vaahteramäen MunaEggsPress Oy:n toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.
Vaahteramäen MunaEggsPress Oy saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Vaahteramäen MunaEggsPress Oy:n asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.
Vaahteramäen MunaEggsPress Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä rekisterinhoitajalle.

Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Tiedot käsitellyistä tilauksista

Tietojen luovutus

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Vaahteramäen MunaEggsPress Oy:n käytössä, paitsi Vaahteramäen MunaEggsPress Oy:n käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa lisäarvopalvelun tuottamiseen.Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Vaahteramäen MunaEggsPress Oy:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön paitsi lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Vaahteramäen MunaEggsPress Oy:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö estä tietojen poistamista.

Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Vaahteramäen MunaEggsPress Oy:n hallinnoimia käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Vaahteramäen MunaEggsPress Oy:n salasanasuojatulla palvelimella.

Vaahteramäki farming

Vaahteramäki Farming, Somero
044 270 4420
pihalla@munaeggspress.fi

Friidalogo
 
×
×