Tervetuloa asiakkaaksemme!
Tilaukset tehdään uusilla sivuilla osoitteessa https://eggspress.fi!
Ruokapöydässäsi voi olla ateria jonka jokaisen ainesosan tuottajan tunnet, tai ainakin olet keskustellut hänen kanssaan.
On mahdollista saada kysyä perunoiden ja porkkanoiden tuottajilta itseltään miten ja missä juurekset kasvavat. On myös mahdollista saada tieto maidon lypsäneen lehmän, tai munan munineen kanan elämästä suoraan ihmisiltä jotka niiden eläinten hyvinvoinnista päivittäin vastaavat.On mahdollista kysyä viljatilalliselta suoraan, miten tämän vuoden säät vaikuttavat jauhojen leivontalaatuun.
On myös mahdollista, että sinun ruokakorissasi olevat ostokset ovat käyneet vain kaksissa käsissä ennen jääkaappiasi: tuottajan käsissä valmistaessa ja pakatessa ja Eggspress-kuskin käsissä sinulle niitä ojentaessa. Kolmannet kädet ovat sitten sinun.
Kaikki tämä on mahdollista. Eikä edes vaikeaa. Me teemme sitä työksemme ihan joka päivä. Mutta ilman niitä sinun kolmansia käsiäsi ne kahdet aiemmat kädet ovat joutilaat, työttömät.
Kun ostat Eggspressistä, ostat koko ketjun, et pelkästään oikein hyvää ruokaa.
Vaahteramäen Eggspress, Somero
044 270 4420
pihalla@munaeggspress.fi
