Ruokaa suoraan maatiloilta

Eggspress, hyvän mielen ruokaa!

Mitä jos sinulla olisi mahdollisuus syödä ruokaa joka tuo hyvän mielen?

Sellaista, joka maistuu hyvältä ja jonka tuottajan -sen maanviljelijän, leipurin, tai pienmeijerin pitäjän, tavoitat henkilökohtaisesti kun sinulla on kysyttävää?

Jota tehtäessä on panostettu eläinten hyvinvointiin, makuun ja laatuun?

Mitä jos voisit tilata sen ruuan yhdestä verkkokaupasta? Tuottajien yhteenliittymältä joka yhdessä miettii asiat ja jakelun ja tuo sen lähelle kotioveasi kerran kahdessa tai neljässä viikossa?

Mitä jos voisit koota oman ruokakassisi, jakaa ajatuksesi palvelusta ja tuotteista tuhansien muiden kuluttajien kanssa reaaliaikaisesti ja samalla varmistaa että sinun ruokarahasi menee mahdollisimman suoraan sen ruuan tuottajalle?

Eggspress on kaikkea sitä! Pysäkillä nähdään!

Tutustu valikoimaamme (Kaikki tuotteet maksetaan noudettaessa. Joko käteisellä tai MobilePay -sovelluksen kautta. MobilePay-maksua varten saa lyhytnumeron autolla tilausta noudettaessa.)

 

Etsi lähin pysäkkisi ja tilaa

 

Friida-kori.png

Meille voit myös ehdottaa uusia pysäkinpaikkoja. Se onnistuu parhaiten Facebook-ryhmässämme, johon on linkki tämän sivun alalaidassa. Sinne kannattaa muutenkin liittyä. Yli 15 000 jäsentämme postaavat sinne mielenkiintoisia lähiruoka-aiheisia juttuja, reseptejä erilaisiin kananmunaruokiin ja paljon muuta mukavaa. Keskustelu käy välillä hyvinkin kuumana.

Reseptejä ja tuottajien kuulumisia löytyy myös blogistamme farmerseggpress.blogspot.fi

Johanna & Mikko Välttilä

Vaahteramäen Eggspress, Somero

Tämän päivän reittiaikatauluun tästä napista

 

 

Vaahteramäen Eggspress, Somero
044 270 4420
pihalla@munaeggspress.fi

Friidalogo
 
×
×